Søk om refinansiering

inntil kr 500.000

 

Refinansier dyre smålån og kredittkort

NOMINELL RENTE FRA 7,9% TIL 19,9%

 

 • Uforpliktende søknad
 • Samle dine lån og spar penger
 • Lån uten sikkerhet i bolig eller andre eiendeler
 • Opptil 15 års nedbetalingstid

Representativt eksempel: kr. 100 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 13,91%, etabl.geb. kr. 990. kost 36 811 totalt kr. 136 811

Spar penger med refinansiering

 

Har du mange smålån og kreditter kan en refinansiering ofte være lønnsomt. Vi hjelper deg med å samle lån og kreditter slik at du kan få bedre betingelser på lånene dine og bedre kontroll på egen økonomi. Med en refinansiering hos oss kan du få lavere rente, færre gebyrer og lavere månedskostnader. Du kan søke om å samle lån inntil kr. 500 000,- Når du refinansierer erstatter du flere små lån og kredittkort med et nytt og samlet lån. Hensikten med refinansiering er lavere totalkostnader enn det man hadde før og samtidig slippe å forholde seg til flere kreditorer samtidig. Dersom du i dag betjener flere små lån og kreditter kan det være mye å spare ved en refinansiering. 

Ønsker du å refinansiere hos oss krever vi ingen sikkerhet i lånet uansett hvor mye du ønsker å låne. Det vil si at vi ikke krever sikkerhet i bolig eller andre eiendeler. Refinansiering passer for deg som har mange smålån og kreditter, eller som ønsker bedre oversikt i økonomien. En søknad om refinansiering er helt uforpliktende og du kan innfri lånet når du ønsker. 


Søknadsskjema for refinansiering finner du på våre gamle nettsider bbbank.no: 

 

 SØK REFINANSIERING

Representativt eksempel: kr. 100 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 13,91%, etabl.geb. kr. 990. kost 36 811 totalt kr. 136 811.
DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

 

LÅN TILPASSET DIN SITUASJON

 

Opplever du at du har problemer med å betale ned dine lån og kreditter i tide? Ved refinansiering er tidsrammene noe annerledes enn ved et typisk forbrukslån. Det er mulig å innvilge lenger løpetid på lånet til de som ønsker å refinansiere og samle gjeld. På denne måten kan din hverdagsøkonomi bli romsligere, samtidig som du kun har en kreditor å forholde deg til. I tillegg kan du alltid innfri lånet helt eller delvis uten ekstra kostnad før nedbetalingsperioden er over. 

RASKERE NEDBETALING

 

Dersom du refinansierer av dine smålån og kreditter vil det være en mindre totalsum å betale enn dersom du skulle hatt alle lånene separat på grunn av færre gebyrer og potensielt bedre rentebetingelser. Med bedre rentebetingelser og færre gebyrer blir det mindre å betale. Fortsetter du å betale like mye i måneden som du gjør i dag hos alle dine kreditorer vil det samlede lånet nedbetales raskere. Det betyr at desto mindre du har å betale totalt sett- desto fortere kan du nedbetale lånet ditt.

 

FÆRRE LÅN - FÆRRE Å FORHOLDE SEG TIL 

 

Det er lett å mist oversikten når man har små lån og kreditter hos flere tilbydere. Hvor mye skulle man egentlig betale i mnd? Hvor mye står igjen på lånet, og hvilken rente er det egentlig du har på lånet? Ved refinansiering innfrir du alle disse små lånene og kredittene og du får kun en bank å forholde deg til. Slik får du også en bedre oversikt over hva du faktisk skylder og betingelsene på lånet ditt. 

Vi i TF Bank har hjulpet mange med å spare flere tusen kroner i året. Hos oss kan du refinansiere inntil kr. 500.000 med en nominell rente fra 7,9%. Ønsker du et tilbud kan du helt uforpliktende sende inn en søknad.

Fordeler med refinansiering:

 

Med en refinansiering av dine lån og kreditter har du mulighet til: 

 • Lavere månedlige kostnader
 • Bedre betingelser
 • Mindre gebyrer
 • Inntil 15 år nedbetalingstid
 • Færre kreditorer å forholde seg til 
 • Låne uten sikkerhet
 • Låne inntil kr. 500.000

 


Hvorfor refinansiere? 

 

Det er lett å miste oversikten dersom man har mange smålån og kreditter. Hvor mye skal du betale til hver kreditor i måneden og hvor mye koster lånet deg? Har du mange smålån og kreditter kan det fort bli svært dyrt og du betaler gjerne mer for lånene enn nødvendig.

Med en refinansiering kan du samle alle smålån og kreditter i et lån og dermed ha kun en kreditor å forholde deg til. Dette reduserer gebyrene, og i de fleste tilfeller vil du kunne få en mye lavere rente på ditt lån.

MER INFORMASJON OM REFINANSIERING

For å søke om refinansiering må du: 

 • Være minimum 20 år
 • Ha fast inntekt
 • Ikke ha aktive inkassosaker 
 • Ikke ha betalingsanmerkninger

I tillegg til at du oppfyller disse kravene må vi utføre en kredittvurdering av deg før vi kan gi deg et lånetilbud. 

Refinansiering vil si at du tar opp et nytt lån for å betale ned eksisterende gjeld som du har hos andre banker og kreditorer. For mange vil det si å samle flere lån i ett. Når du søker velger du låneformålet refinansiering. Ved refinansiering kan du velge nedbetalingstid inntil 15 år. 

Før du søker om refinansiering er det viktig at du får en full oversikt over dine lån og kreditter slik at du vet hvilken sum du trenger for å dekke alle lån og rentekostnader. Når lånet utbetales foretar du oppgjøret med kreditorene dine, slik at du til slutt sitter igjen med ett enkelt lån og en månedlig faktura. 

På denne måten får du lettere kontroll og oversikt over økonomien og du sparer blant annet unødvendige termingebyrer. 

 

 

 

Disse lånene skilles av flere ting, men den største forskjellen på refinansiering og forbrukslån er lånets formål. Et forbrukslån kan brukes til det du selv ønsker og tas gjerne opp i forbindelse med en uforutsett utgift eller en mulighet som dukker opp. Av og til har man ikke midlene til å dekke dette der og da og man ønsker å fordele utgiften over tid. Et forbrukslån har maksimal nedbetalingstid på 5 år. Det stilles ingen krav om sikkerhet i bolig eller andre eiendeler og du kan låne inntil kr. 500.000. 

Vil du refinansiere søker du nytt lån for å samle lån og kreditter i ett. Det vil si at når refinansieringslånet utbetales går det til å dekke gamle smålån og kreditter slik at du isteden for flere långivere står igjen med en. Refinansiering har ofte som hensikt å rydde opp i økonomien og ikke betale mer for lånene enn man må. Maksimal nedbetalingstid på et refinansieringslån er 15 år.

 

SØK OM ET UFORPLIKTENDE TILBUD