Søk om forbrukslån hos TF Bank 

Søk forbrukslån fra kr. 10.000 - 500.000 

 NOMINELL RENTE FRA 7,9% TIL 19,9%

 

 • Uforpliktende søknad
 • Lån til det du vil
 • Samle dine lån og spar penger med refinansiering
 • Lån uten sikkerhet i bolig eller andre eiendeler
 • Inntil 5 års nedbetalingstid

Representativt eksempel: kr. 100 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 13,91%, etabl.geb. kr. 990. kost 36 811 totalt kr. 136 811

Lån til det du vil

 

Trenger du å låne penger til oppussing, et prosjekt, ny bil, båt, eller lignende? Eller kanskje du har behov for å refinansiere og samle dyre smålån og kredittkort? Det er mange grunner til å søke forbrukslån. Med ett forbrukslån fra TF Bank kan du låne inntil kr. 500.000 og du vil få raskt svar på din søknad. Vi behandler alle søknader fortløpende slik at du får svar så snart som mulig. Søker du innen vår åpningstid vil du i de fleste tilfeller få svar i løpet av fem minutter etter at søknaden er sendt inn. Søknadsprosessen er rask, enkel og helt uforpliktende.

Grunnene til at man ønsker å ta opp et forbrukslån eller refinansiere er mange og uansett hvilket formål du ønsker å låne til skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Send inn en uforpliktende søknad om forbrukslån via søknadsskjema eller ved å kontakte vår kundeservice på telefon 56 99 92 00.

Et forbrukslån er som oftest et usikret lån som kan benyttes til det man selv ønsker. Med et usikret lån slipper du å stille bolig eller andre eiendeler til sikkerhet. Hos oss kan du låne inntil kr. 500.000 uten sikkerhet. Lånet kan tilbakebetales på en tid innen 5 år, men du kan innfri lånet når du møtte ønske. 

Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Søknaden er helt uforpliktende uansett hva du søker lån til. 
Søk forbrukslån her

Du vil bli videresendt til søknadsskjema på vår gamle nettside bbbank.no.

Representativt eksempel: kr. 100 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 13,91%, etabl.geb. kr. 990. kost 36 811 totalt kr. 136 811.
DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

FORDELER MED LÅN HOS OSS

 

Lån usikret
Vi tilbyr gunstige forbrukslån med konkurransedyktige betingelser og ingen krav til sikkerhet i bolig eller eiendeler. Du trenger ingen kausjonist eller medsøker for å søke om lån hos oss, men dette kan være en fordel.

Lang erfaring
Vi har lang erfaring med forbrukslån og refinansiering. Med god kunnskap om markedet og hva våre kunder ønsker får vi et godt grunnlag for å vite hva som er viktig for deg som kunde. Derfor kan vi gi deg et av forbrukslånsmarkedets beste betingelser. 

Mulighet for avdragsfri og betalingsfrie måneder

I tillegg til gunstig rente og gode betingelser tilbyr vi også 2 måneder betalingsfri eller avdragsfri i året. 

God service
Har du spørsmål til din søknad eller til de andre tjenester vil tilbyr er du alltid velkommen til å ringe oss på telefon 56 99 92 00 eller sende en e-post. Vi har profesjonelle medarbeidere som gir deg den hjelpen du trenger. 

UTBETALING AV LÅN

 

Ønsker du rask utbetaling av lån? Når utbetalingen kan forekomme varierer fra sak til sak. Vi utbetaler ditt forbrukslån når du har signert dine lånedokumenter med Bank-ID og påkrevd dokumentasjon foreligger. Vi kan ikke love at vi utbetaler forbrukslån på dagen, men sender du oss skattemelding og lønnslipp med en gang, vil vi behandle dette samme dag. Ønsker du lånetilbudet, må du signere med Bank-ID og sende oss skattemelding og lønnsslipp. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende. Du kan bruke pengene til akkurat det du vil!

 

NEDBETALINGSTID

 

Ved lån hvor formål er refinansiering kan innvilget løpetid overstige 5 år gitt at løpetiden ikke overstiger eksisterende lån som skal refinansieres. Lån der låneformål er annet enn refinansiering, tillates ikke innvilget løpetid å være over fem år.


Fordeler med forbrukslån:

 

 • Usikret lån- du slipper å stille med sikkerhet i bolig eller andre eiendeler
 • Kan gi hjelp til å dekke uforutsette kostnader
 • Du kan innfri lånet når du ønsker
 • Lånet utbetales direkte til deg
 • Du kan bruke lånet som du ønsker

 


Hvem kan søke om forbrukslån? 

 

Alle søknader blir vurdert individuelt etter de opplysningene som gis. Men de grunnleggende kravene er at: 

 • Du må være minimum 20 år 
 • Du må ha fast inntekt
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger

I tillegg til dette vil vi foreta en kredittvurdering av deg før vi kan gi deg et lånetilbud. 

 

MER INFORMASJON OM FORBRUKSLÅN

Rente på forbrukslån

Renten på forbrukslån som tilbys er individuell, og kan variere fra kunde til kunde. Renten fastsettes basert på en helhetlig kredittvurdering av deg. Nominell rente fra 7,9% p.a.

Lånebeløp inntil kr.20 000 har rente fra 7,9% til 19,9% nom.
Lånebeløp mellom kr.21 000 og kr.100 000 har rente fra 7,9% til 19,9% nom.
Lånebeløp mellom kr.101 000 og kr.250 000 har rente fra 7,9% til 19,9% nom.

Eksempler på månedlig terminbeløp og effektiv rente på forbrukslån:

Eksemplene er basert på 11,9% p.a. nominell rente.

Lånebeløp/Nedbetalingstid 3 år eff. rente 5 år eff. rente 10 år eff. rente
kr. 60 000 kr 2 068 15,61 % kr 1 399 15,05 % kr 917 14,48 %
kr. 100 000 kr 3 394 14,41 % kr 2 286 14,06 % kr 1 488 13,73 %
kr. 150 000 kr 5 224 13,79 % kr 3 396 13,57 % kr 2 203 13,35 %
kr. 300 000 kr 10 028 13,18 % kr 6 725 13,08 % kr 4 346 12,96 %

 

Representativt eksempel forbrukslån: kr. 100 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 13,91%, etabl.geb. kr. 990. kost 36 811 totalt kr. 136 811.

Etableringsgebyr

Etableringsgebyr ved forbrukslån uten sikkerhet kr 990 og månedsgebyr kr 49 er inkludert i effektiv rente. Renten kan endres med 6 ukers varsel iht. gjeldende bestemmelser.

Nedbetalingsstid

Skal du ta opp et nytt forbrukslån kan du velge en nedbetalingstid fra 1 til 5 år. Nedbetalingstiden du velger avgjør hvor stort det månedlig beløpet du skal betale blir. Vær oppmerksom på at selv om du setter en nedbetalingstid kan du innfri lånet før tiden uten ekstra kostnader. 

Jo kortere nedbetalingstid du velger, jo mindre renter og gebyrer vil du måtte betale. 

Ved innvilget forbrukslån vil du få en nedbetalingsplan. Denne viser deg detaljert hva ditt lån vil koste deg i avdrag, renter og gebyrer, samt det månedlige beløpet som skal innbetales. 

TF Bank tilbyr lån uten sikkerhet, med en nominell rente fra 7,9 %. Et lån uten sikkerhet vil si at du slipper å stille med pant i for eksempel bolig eller andre eiendeler for å ta opp lån. Det at lånet ikke er sikret er også årsaken til at renten på forbrukslån er høyere enn på for eksempel bolig- og billån. Ved et lån uten sikkerhet kompenserer utsteder av lånet for risikoen det er å gi ut et lån uten sikkerhet ved å kreve en høyere rente. Motsetningen til dette er et lån med sikkerhet, som for eksempel et boliglån. Her tar banken pant i boligen du kjøper slik at risikoen blir mindre og de kan tilby deg en lavere rente.


Renten på forbrukslån blir satt på bakgrunn av en individuell kredittvurdering. En kredittvurdering er nødvendig for å kontrollere at du er kredittverdig og oppfyller våre kriterier for lån. Vi bruker kredittvurderingsselskapet Soliditet AS. Du vil motta et brev i posten, per e-post eller en SMS når kredittsjekken av deg er gjennomført. På bakgrunn av denne, og resten av opplysningene du har sendt inn til oss setter vi en nominell rente på ditt lånetilbud.

Nominell rente angir det årlige rentebeløpet som en prosentandel av lånet. Det er effektiv rente som best beskriver hvor mye lånet koster, da man her tar hensyn til eventuelle gebyrer og dessuten tidspunktet for nedbetaling og rentes rente. I tillegg til rentene påløper det et etableringsgebyr kr. 990 og et termingebyr på kr. 49. Både den nominelle renten og disse gebyrene beregnes inn i den effektive renten som blir opplyst.


Rentene på våre forbrukslån er fra 7,9% til 19,9 % nom. på lånebeløp inntil kr. 20 000, rente fra 7,9% til 19,9% nom. på lånebeløp mellom kr. 21 000 og kr. 100 000 og en rente fra 7,9% til 19,9% nom. på lånebeløp mellom kr. 101 000 og kr. 500 000.

Det er mange grunner til hvorfor man ønsker å søke om et forbrukslån. I mange tilfeller dukker det opp uforutsette utgifter som man ikke har mulighet til å håndtere der og da, eller unike muligheter som man ønsker å ta. Felles for de fleste er at man ikke har midlene til å gripe mulighetene eller dekke kostnadene når situasjonen oppstår. Det er da et forbrukslån kan være et alternativ. 

En av fordelene med forbrukslån er at du slipper å stille med sikkerhet i bolig eller andre eiendeler og banken selv tar en større risiko ved lånet. En annen fordel er at du har mulighet til å betale ned på de store kostnadene over lenger tid. Men det er likevel et par ting du bør tenke over før du søker om forbrukslån. 

 • Hva skal jeg bruke pengene på? 
  Å betjene et forbrukslån over tid koster penger, det er derfor lurt å kun ta opp lån som du vet du har behov for og som du vet du kan betjene. 
 • Hvor mye har jeg behov for å låne? 
  Trenger du å dekke hele kostnaden med lånet eller trenger du å dekke deler av kostnaden med forbrukslån? 
 • Hvor mye kan jeg låne? 
  Hvor stort lån har du rom for i økonomien din? I tillegg til lånekostnadene påløper det også renter. Hvor store månedskostnader du har rom for å betjene er lurt å tenke over.
 • Hvor lang nedbetalingstid kan jeg ha? 
  Jo fortere du nedbetaler lånet ditt, jo mindre renter påløper over tid. Det er viktig å huske på at du også når som helst kan innfri lånet ditt før nedbetalingsperioden er over. 

Å søke om forbrukslån er uforpliktende. Du kan søke og få et tilbud uten at du er forpliktet til å fullføre søknadsprosessen. Før lånet er utbetalt kan du når som helst trekke søknaden eller gi beskjed om at du ønsker et lavere beløp. 

Etter at du har søkt om forbrukslån vil du få raskt svar på din søknad. Blir søknaden godkjent, og all dokumentasjon foreligger, kan vi i mange tilfeller utbetale lånet innen 24 timer.

Hos TF Bank kan du søke om et gunstig forbrukslån inntil kr. 500.000. Renten er fra 7,9 % nominell og du kan få en nedbetalingstid på ditt lån på inntil 5 år. For å søke trenger du kun fylle inn vårt enkle søknadsskjema. Opplever du problemer med søknaden kan du ta kontakt med vår kundeservice på telefon 56 99 92 00 så hjelper vi deg.

Ingen krav om sikkerhet
Vi tilbyr gunstige forbrukslån uten sikkerhet. Du trenger ingen kausjonist eller medsøker for å søke, men det kan likevel være en fordel å stille med medsøker dersom du har lav inntekt eller mye gjeld.

Lang erfaring i bransjen
Vi har lang erfaring med håndtering av forbrukslån. Vi kan derfor tilby deg noen av markedets beste betingelser.

God kundeservice og mulighet for betalingsutsettelse

Vår kundeservice får gode tilbakemeldinger fra våre kunder og vi er en av Norges best rangerte forbruksbanker på Google review. Har du spørsmål til din søknad eller til de andre tjenester vil tilbyr er du alltid velkommen til å ringe oss på telefon 56 99 92 00 eller sende en e-post til post@bbbank.no. Vi har profesjonelle medarbeidere som gir deg den hjelp du trenger. Utover en gunstig rente og gode betingelser på ditt forbrukslån tilbyr vi også 2 måneders betalingsutsettelse i året.

En viktig huskeregel når det gjelder forbrukslån er at du ikke tar opp mer lån enn nødvendig, eller som du har råd til å betale tilbake.

Å søke om forbrukslån hos TF Bank er enkelt og helt uforpliktende. Du trenger bare å fylle ut vårt søknadsskjema og sende det inn til oss. Opplever du problemer med søknadsprosessen eller ønsker ytterligere informasjon angående lånesøknaden kan du også kontakte oss på telefon 56 99 92 00 så hjelper vi deg. 

Søknadsskjema finner du på våre gamle nettsider bbbank.no: 

Søk om forbrukslån her

Når din søknad er mottatt vil vi behandle din lånesøknad fortløpende og gi deg tilbakemelding så snart som mulig. Vi vil også foreta en kredittvurdering av deg før vi kan gi deg et lånetilbud. Dersom du får innvilget forbrukslån vil du bli kontaktet av saksbehandler og du får tilsendt lånedokumenter på epost eller til din folkeregistrerte adresse. Send dokumentasjonen ferdig utfylt og signert i retur slik at saksbehandler kan kontrollere at dine opplysninger stemmer overens med opplysninger gitt i søknad. 

Når alt er på plass utbetales lånet til kontonummeret som du oppgav i søknad. 

 

 

Med en forsikring på ditt lån er du og din familie forsikret om noe uforutsett skulle inntreffe. Det kan eksempelvis være langvarig sykdom, arbeidsledighet eller dersom en ulykke rammer deg. I slike situasjoner kan det være vanskelig å betale ned på lånet. 

Forsikringen betjener dine månedlige terminbeløp og gir deg én bekymring mindre i en ellers vanskelig situasjon. Låneforsikring betyr også ekstra trygghet for deg og dine nærmeste ved at restgjelden blir innfridd ved tap av liv. Låneforsikringen tilbys av AmTrust.

Låneforsikring - fra 01.01.2021

Låneforsikring - fra 01.04.2019

Klikk her for AmTrust sin personvernerklæring.                

Klikk her for skademeldingsskjema.            

 

SØK OM ET UFORPLIKTENDE TILBUD